1. Subjekti i marrëveshjes.
    • Kjo marrëveshje është e vlefshme për faqen e internetit https://healthy-food-near-me.com dhe lidhet midis përdoruesit të këtyre faqeve dhe pronarit të faqeve (këtu e tutje https://healthy-food-near-me.com )
    • Kjo Marrëveshje përcakton procedurën për marrjen, ruajtjen, përpunimin, përdorimin dhe zbulimin e të dhënave personale të përdoruesit dhe informacioneve të tjera që https://healthy-food-near-me.com merr nga përdoruesit e faqes. Përdoruesi plotëson të dhënat personale.
    • Për të vendosur informacione, një njoftim, përdorni faqen në cilindo nga faqet e https://healthy-food-near-me.com, Përdoruesi duhet ta lexojë me kujdes këtë Marrëveshje dhe të shprehë marrëveshjen e saj të plotë me kushtet e saj. Konfirmimi i pëlqimit të plotë me këtë marrëveshje është përdorimi i faqes nga përdoruesi.
    • Përdoruesi nuk ka të drejtë të postojë informacione, njoftime, të përdorë sitin nëse nuk pajtohet me kushtet e kësaj marrëveshjeje, ose nëse nuk ka arritur moshën ligjore kur ka të drejtë të lidhë marrëveshje ose nuk është person i autorizuar të ndërmarrjes në emër të së cilës postohet informacioni, njoftimi.
    • Duke postuar informacione në faqet duke përdorur faqen, përdoruesi fut të dhëna personale ose, duke siguruar këto të dhëna në një mënyrë tjetër, dhe / ose, duke kryer ndonjë veprim në faqe, dhe / ose duke përdorur ndonjë pjesë të faqes, Përdoruesi shprehimisht pajtohet me kushtet e kësaj marrëveshje dhe siguron http://healthy-food-near-me.com të drejtën për të marrë, ruajtur, përpunuar, përdorur dhe zbuluar të dhëna personale të përdoruesit sipas kushteve të kësaj Marrëveshjeje.
    • Kjo Marrëveshje nuk rregullon dhe https://healthy-food-near-me.com nuk është përgjegjës për marrjen, ruajtjen, përpunimin, përdorimin dhe zbulimin e të dhënave personale të përdoruesit dhe çdo informacion tjetër te palët e treta që nuk janë në pronësi ose të operuara nga : //healthy-food-near-me.com, dhe individë që nuk janë punonjës të AvtoTachki .com, edhe nëse Përdoruesi fitoi akses në faqet, ushqimet ose shërbimet e këtyre personave përmes .com ose buletini. Në mirëkuptim konfidencial, kjo Marrëveshje është e vetmja informacion i ruajtur në bazën e të dhënave të faqes në një gjendje të koduar dhe është i disponueshëm vetëm në tohttps: //healthy-food-near-me.com.
    • Përdoruesi pranon që, në rast të neglizhimit të tij të sigurisë dhe mbrojtjes së të dhënave të tij personale dhe të dhënave të autorizimit, palët e treta mund të fitojnë qasje të paautorizuar në llogari dhe të dhëna personale dhe të tjera të përdoruesit. https://healthy-food-near-me.com nuk është përgjegjës për humbjet e shkaktuara nga një qasje e tillë.
  2. Procedura për marrjen e të dhënave personale.
  1. https://healthy-food-near-me.com may collect personal information, namely: name, surname, date of birth, contact numbers, email address, region and location of the User, the password for identification. https://healthy-food-near-me.com may also collect other information:
    • Cookies për të siguruar shërbime në varësi të kësaj, për shembull, ruajtjen e të dhënave në një shportë midis vizitave;
    • Adresa IP e përdoruesit.
  2. Të gjitha informacionet janë mbledhur nga ne, siç është, dhe nuk ndryshojnë në mbledhjen e të dhënave. Përdoruesi është përgjegjës për sigurimin e informacionit të besueshëm, përfshirë informacionin në lidhje me të dhënat personale. Https://healthy-food-near-me.com ka të drejtë, nëse është e nevojshme, të verifikojë saktësinë e informacionit të dhënë dhe të kërkojë konfirmimin e informacionit të dhënë nëse është e nevojshme, për të siguruar shërbime te Përdoruesi.
  3. Procedura për përdorimin e informacionit të përdoruesit.
  4. https://healthy-food-near-me.com can use your name, region, and city where you live, email address, phone number, password to identify you as a user https://healthy-food-near-me.com.https://healthy-food-near-me.com may use your contact information to process our newsletter, namely to notify you of new opportunities, promotions, and other news ofhttps://healthy-food-near-me.com. The user can always refuse to conduct mailings according to his contact information. The processing of personal data may be carried out to implement civil law, tax and accounting relations, fulfill contractual obligations to provide services, provide access to the site’s service, identify the client as a site user, provide offer services, process payments, mailing addresses, creating and implementing bonus programs, sending commercial offers and information by mail, e-mail, offering new services, before any information other than the subject of the contract, settlement transactions, reporting, bookkeeping, and management accounting, improving the quality of services, providing website services, posting information, customer announcements on the website of the owner of a personal database, simplifying work with the website and improving its materials.
  5. Kushtet e sigurimit të qasjes në bazën e të dhënave.
  6. https://healthy-food-near-me.com does not transfer personal data and other information to third parties, except as provided below. According to this Agreement, users have grantedhttps://healthy-food-near-me.com the right to disclose, without limitation of validity and territory, personal data, and other user information to third parties https://healthy-food-near-me.com services, in particular. Still, not exclusively, process applications, payments, deliver packages. Third parties may use user information only if they provide https://healthy-food-near-me.com services and only the information that is necessary to provide the service. Also, the disclosure of personal data without the consent of the User or a person authorized by him is allowed in cases specified by law, and only in the interests of national security, economic welfare, and human rights, in particular, but not exclusively:
    • me kërkesa të arsyeshme të organeve shtetërore që kanë të drejtë të kërkojnë dhe marrin të dhëna dhe informacione të tilla;
    • nëse, sipas mendimit të https://healthy-food-near-me.com, Përdoruesi shkel kushtet e kësaj Marrëveshje dhe / ose kontrata dhe marrëveshje të tjera ndërmjet https://healthy-food-near-me.com dhe perdoruesi.
  7. Si ta ndryshoni / fshini këtë informacion ose të çabonoheni.
  1. Përdoruesit në çdo kohë të caktuar munden ndryshoni / fshini Informacioni personal (telefon) ose çabonoheni. Puna e disa veçorive të https://healthy-food-near-me.com, të cilat kërkojnë disponueshmërinë e informacionit në lidhje me Përdoruesin, mund të pezullohet nga momenti i ndryshimit / fshirjes së informacionit.
  2. Të dhënat personale të Përdoruesit ruhen derisa të fshihen nga Përdoruesi. Njoftimi i mjaftueshëm i Përdoruesit në lidhje me fshirjen ose përpunimin tjetër të të dhënave personale do të jetë një letër (informacion) dërguar në postën elektronike të specifikuar nga Përdoruesi.
  3. Mbrojtja e të dhënave.
  1. https://healthy-food-near-me.com takes all necessary measures to protect data from unauthorized access, alteration, disclosure, or destruction. These measures include inter alia, internal verification of data collection, storage and processing processes, and security measures; all data that https://healthy-food-near-me.com collects is stored on one or more secure database servers and cannot be accessed from outside our corporate network.
  2. https://healthy-food-near-me.com provides access to personal data and information only to those employees, contractors, and agents of https://healthy-food-near-me.com who need to have this information to carry out operations performed on our behalf. Agreements have been signed with these persons in which they undertake to maintain confidentiality and may be liable to penalties, including dismissal and criminal prosecution if they violate these obligations. The user has the rights stipulated by the Law of our country “On the Protection of Personal Data” dated June 1, 2010, N 2297-VI.
  3. Adresa e kontaktit në rast të pyetjeve.
  4. Në rast të pyetjeve, dëshirave, ankesave në lidhje me informacionin që ju jepni, ju lutemi kontaktoni adresën e emailit: Support@healthy-food-near-me.com. Me kërkesë me shkrim dhe me paraqitjen e një dokumenti që përcakton identitetin dhe autoritetin e tij, ne mund t'i sigurojmë përdoruesit informacion mbi procedurën për marrjen e informacionit në lidhje me vendndodhjen e bazës së të dhënave.
  5. Ndryshimet në politikën e privatësisë.
  6. Ne mund të ndryshojmë kushtet e politikës së privatësisë. Në këtë rast, ne do të zëvendësojmë versionin në faqen e kushteve, prandaj kontrolloni përsëri në mënyrë periodike https://ushqim i shëndetshëm pranë meje.com/ privatësia-marrëveshje Të gjitha ndryshimet në Marrëveshje hyjnë në fuqi që nga momenti i botimit të tyre. Duke përdorur Faqen, Përdoruesi konfirmon pranimin e kushteve të reja të Politikës së Privatësisë në formulimin në fuqi në kohën kur Përdoruesi përdor Faqen.
  7. Kushtet shtesë.
  1. https://healthy-food-near-me.com is not liable for damage or loss incurred by the User or third-parties as a result of a misunderstanding or misunderstanding of the terms of this Agreement, instructions on the procedure for using the Site, regarding the procedure for posting data, and other technical issues.
  2. Në rast se ndonjë dispozitë e Politikës së Privatësisë, përfshirë çdo propozim, klauzolë ose pjesë të saj, vlerësohet se është në kundërshtim me ligjin, ose e pavlefshme, kjo nuk do të ndikojë në dispozitat e mbetura që nuk bien në kundërshtim me ligjin, ato mbeten në forcë e plotë dhe janë të vlefshme, dhe çdo dispozitë e pavlefshme, ose një dispozitë që nuk mund të përmbushet pa veprime të mëtejshme nga palët, konsiderohet të ndryshohet, të ndryshohet në masën që është e nevojshme për të siguruar vlefshmërinë e saj dhe mundësinë e zbatimit.
  3. Kjo marrëveshje shtrihet te Përdoruesi që nga momenti kur ai përdor faqen, duke përfshirë vendosjen e reklamës, dhe është i vlefshëm derisa të ruhet ndonjë informacion në lidhje me përdoruesin në sit, duke përfshirë të dhënat personale.